10 ét plans boliger i Hornslet på vej

Dansk Byggeselskab A/S opfører yderligere 10 ét plans boliger på storparcellen Vendehøj 98 i Hornslet.

Dansk Byggeselskab er pt. igang med at opføre de første af i alt 93 boliger på en flot storparcel i Hornslet. Storparcellen er på i alt 65.599 m2 og opdelt i 4 delområder, med en varieret bebyggelse med både parcelhuse og tæt-lav byggeri som ét og 2 plans rækkehuse. 

“Vi har gjort os umage med at skabe nogle attraktive boliger med en spændende arkitektur, et højt niveau i materialevalg og velovervejede planløsninger. Salget af de første etaper er gået meget stærkt og det tyder på at vi har ramt rigtigt”  udtaler Direktør Jon Søberg.

 De første 2 etaper udgøres af 16 “compact houses” og 26 Yard Houses. Alle boliger i ét plan og hhv. 104, 122 og 140 m2. Der er kun ganske få boliger tilbage. 

Mens byggeriet af de solgte boliger er igang klargøres næste etape som udgøres af 10 ét plans rækkehuse á ca 100 m2 og 28 rækkehuse i 2 plan. Byggeriet forventes at kunne påbegyndes til efteråret 2022 

Dansk Byggeselskab A/S udvikler og opfører boligprojekter i Østjylland og på Sjælland. Pt. er der igangværende aktiviteter i Solbjerg og i Grundfør ved Hinnerup.

For interesse, spørgsmål m.v. kontakt ejendomsmægler Dennis Ankersø på telefon 21423233 eller udfyld denne formular:

Ring til Dennis Ankersø for at høre mere om projektet på telefon 2142 3233.

Eller udfyld denne formular, og vi kontakter dig: 

Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
udemy paid course free download
download xiomi firmware
Download Premium WordPress Themes Free
free online course