Kundeudtalelser

Romy Hyldevangen, Solbjerg

The overall process with regard to the commitment of delivery of house has went smoothly even thought there was was a huge impact from COVID19 situation . 

We have got the house at the same day promised by you which was awesome. We moved into the house and  overall the experience was good and we don’t major problems which can impact our daily living. 

Only some remarks with regard to the commitment and quality of work delivered by JKE and Højberg VVS service providers.

 Rest we had a great experience with all the promises completed by Dansk Byggeselskab  which includes yearly inspection and repair of things. 

Louise, Hyldevangen i Solbjerg

Vi flyttede den 11. december 2020, fire dage før tid, ind i vores nye rækkehus på Hyldevangen i

Solbjerg. Rækkehuset er vores første hus og vi har gennem processen før overtagelsen af huset følt os godt holdt i hånden af Dansk Byggeselskab.

Vi valgte at købe rækkehus hos Dansk Byggeselskab fordi arkitekturen i huset tiltalte os og fordi vi havde mulighed for selv at påvirke materiale og interiør valg. Vi ønskede ikke det gense nybyggerhus og har derfor fået mulighed for at gøre nogle valg, som har gjort vores hus personligt.

Ved overtagelsen var der en række fejler og mangler i huset og en særlig udfordring var vores polyurethan gulv, som var ujævn i farve og struktur. For at være ærlig var tiden efter overtagelsen hård. Vi havde jo købt et nyt hus, så hvorfor var det ikke færdigt og uden mangler. Derudover foregik kommunikationen til Dansk Byggeselskab gennem skiftende byggeleder, hvilket skabte udfordringer.

Vi har løbende fået udbedret fejlene, det har dog krævet en udflytningen på 4 dage for at få lavet gulvet, men nu 13 måneder efter er vi ved at være i mål. Vi er i dag meget glade for vores hus og når vi kigger tilbage på hele processen, har vi overordnet været tilfredse med vores køb hos Dansk Byggeselskab.

Elly Vendehøj, Hornslet

Tak for et flot hus!

Sarah & Mikkel Østergårds Allé 96

Vi flyttede i slutningen af september 2017 ind i vores nye hus på Østergårds Allé i Hørning.

Vi havde fra start fået af vide af vores ejendomsmægler, at vi nok skulle forvente forsinkelser, da det jo var et projektbyggeri. Dette blev aldrig tilfældet, og vi kunne derfor flytte ind som planlagt.

Hele vejen igennem har vi følt, at vi var en del af processen, og at vi blev lyttet til, når vi havde ønsker eller spørgsmål. Sendte vi en mail, var der svar samme dag – faktisk selv i deres ferie samt weekender fik vi svar, hvis vi havde sendt et spørgsmål.

Den gode kommunikation er én af de ting, vi har været rigtig glade for i denne proces. Det er stort at købe hus, og dette var med til, at vi hele vejen igennem følte os trygge.

Huset er præcist, som vi drømte om, og vi er fuldt ud tilfredse med resultatet. Her er masser af plads og et virkelig flot lysindfald, ligesom kvadratmeterne er udnyttet perfekt.

Vores byggesagkyndige fortalte os efter gennemgang, at den finish, huset havde, var over standard ift., hvad man kunne forvente ved et projektbyggeri.

Der var et par få større fejl og mangler ved aflevering, men de blev lavet så hurtigt, at vi egentlig knap nok nåede at bekymre os om det.

Alt i alt har vi kun roser tilovers for Dansk Byggeselskab, og vi vil til hver en tid anbefale dem til andre.

Jon-kunde

Maria Østergaards Alle, Hørning – Købers egne fotos

– Vi har været rigtigt glade for hele forløbet. Dansk Byggeselskab har fra start haft helt styr på alting. Overtagelsen blev rykket med en enkelt dag, da firmaet selv fandt en fejl, som de gerne straks ville få rettet, så vi kunne flytte ind i et hus uden fejl. Det var en virkeligt fin løsning.

– VI har været glade for at få nyhedsbreve undervejs, så vi har kunnet følge med i byggeriet, og når vi nogle gange har været nysgerrige efter at se vores kommende bolig og er dukket op uanmeldt, har de altid taget sig tid til at vise os rundt og fortælle om detaljer eller fremskridtene i byggeriet Vi er meget tilfredse med forløbet og måden, som Dansk Byggeselskab har gjort det på.

– Vi er en familie på tre, og vi er lige flyttet ind i sidste weekend og er kommet så godt i gang i vores nye bolig. Det er et nyt, lækkert hus, og det er endt som lige præcis den bolig, vi godt kunne tænke os. Der er mange gode detaljer og gode materialer, og undervejs har vi selv haft mulighed for at få indflydelse på flere ting. Men omvendt har standardløsningerne i de fleste tilfælde været så gode og af så høj kvalitet, at vi ikke har ændret noget. Vores nye hus fungerer bare så godt.

Uffe Østergårds Allé 102, Hørning. – Foto taget af Dansk Byggeselskab i byggefasen

– Kontakten med Dansk Byggeselskab undervejs i forløbet har måske været det allerbedste ved det hele. Menneskene i firmaet tager én alvorligt som kunde, hvis vi har bedt eller spurgt om noget. Hvis vi har skrevet en mail med et spørgsmål eller andet, har de altid svaret lynhurtigt og i hvert fald inden for max en halv time. Det gør, at man har tillid til byggeselskabet – hele vejen igennem byggeforløbet. Og tillid er jo vigtigt omkring så stor en ting som at købe et nybygget hus.

– Vi har sat stor pris på firmaets nyhedsbreve hver fredag med fotos og nyt om vores hus, så vi har kunnet følge med. Når vi så er taget ud for at se området og huset undervejs i byggeriet, har de altid været utroligt hjælpsomme og vist os det hele.

– Det eneste negative er, at nogle af tegningerne i brochuren ser lidt anderledes ud end selve projektet. Men det er småting, og vi vidste det godt fra beskrivelsen af byggeriet. Det er gået rigtigt godt, faktisk meget positivt. Ja, huset er faktisk måske endda bedre, end vi forventede. For eksempel er her højere til loftet, end vi forestillede os, og det er bare en skøn fornemmelse. Ligesom vi havde nogle valgmuligheder for at gøre det til lige præcis vores hus, som vi ville have det. Eksempelvis valgte vi et andet køkken.

– Det er er dejligt, lyst hus, og der er tænkt over designet, både inde i huset og omkring facaden, hvor vi for eksempel sætter stor pris på de skifersten, der er brugt. Det giver huset et flot og lidt rustikt look med karakter og et individuelt præg, at det ikke udelukkende er mursten og hvide facader. Ligesom der tydeligvis i designet er tænkt meget over vinduerne, der giver huset personlighed og godt lys. Selve området er også rigtigt godt planlagt og for eksempel perfekt til børn.

slider2

Paw Østergårds Alle, Hørning

Vi er lige flyttet ind i vores nye hus på Østergårds Allé i Hørning. Vi er glade for området, tæt ved Aarhus, gode forbindelser, gode indkøbsmuligheder, og alligevel et område med lys og luft.

Huset er 150 m2 i 2 plan, og vi synes, arealet er udnyttet effektivt uden spildplads.

Der er ikke så meget have, men det passer fint til os, og vores lyst til at holde have. Til gengæld er der god plads på fællesarealerne. Parkeringen er holdt væk fra husene, og der er plads til børn til at tumle på.

Vi synes, samarbejdet med Dansk Byggeselskab har fungeret fint. Vi er på ugebasis blevet holdt orienteret om fremdriften i byggeriet, med billeder, og denne opdatering har sparet os for bekymringer om, hvorvidt boligen blev færdig til tiden.

Vi har kunnet følge med fra uge til ugeog er blevet orienteret om, hvad der er sket i den forgangne uge, og hvad der vil ske i den kommende uge.

Kommunikationen med Dansk Byggeselskab har fungeret fint og personligt. Det er dem, der styrer firmaet og byggeriet, som man kommunikerer med, og det gør mange ting nemmere.

Vi er tilfredse med huset og servicen fra Dansk Byggeselskab. Kvaliteten er i orden og vores byggesagkyndige roste afleveringskvaliteten med få fejl, som var småting.

Amalie Østergårds Alle, Hørning

Vi er en lille familie på tre, som er førstegangskøbere. Når vi kigger tilbage på hele forløbet op til overtagelsen, var det lidt forvirrende for os med mange ting at underskrive. Men helhedsindtrykket er rigtigt godt.

Det var rigtigt rart at kunne følge med på Dansk Byggeselskabs personlige nyhedsmails til os med fotos, og det har været med til at give os informationer, indtryk og ro på i forhold til, at vi følte, at det gik godt med byggeriet. Og i hvert fald var det nok til at gøre, at vi kunne give håndværkerne fred og ro til at bygge huset, uden at vi rendte rundt og forstyrrede dem hele tiden. Det var helt klart meget positivt for os med de personlige nyhedsmails.

Selve huset er, som vi forventede det efter firmaets beskrivelse på forhånd. Og efter vores egne forventninger. Vi kender nogen i området, så vi vidste godt, hvad vi kunne forvente os, og det har vi fået. Samtidig har vi foretaget vores egne valg undervejs med for eksempel klinker og med gulvet, og der har vi været glad for de valgmuligheder, der var.

Vi er lige flyttet ind og stadig i rent kaos med ting at samle møbler og al den slags. Men her er dejligt, og vi glæder os til at nyde huset, når vi er helt på plads.

Udnyttelsen af husets kvadratmeter synes vi selv og folk, som vi viser eller fortæller om huset, er specielt god i sammenligning med andre toplans-rækkehuse. For eksempel er der plads til hele fire gode værelser ovenpå, og det synes folk er meget flot på det antal kvadratmeter, vi har.

Normalt ville man tænke, at der kun kunne blive plads til tre, så det er helt bestemt godt indrettet. Det er også rart, at der er toilet på begge etager, og ja, så er jeg bare sindssygt glad for bryggerset, der fungerer helt perfekt for os. Det er et dejligt hus, vi har fået.

Projekter

Dansk Byggeselskabs nye projekter er placeret i rolige, børnevenlige kvarterer.

00-Grundfor-beliggenhedsplan-01

Nyheder

Hold dig opdateret med de nyeste projekter
og relevante informationer.

Stort projekt på vej i Hornslet

Dansk Byggeselskab A/S indgår aftale med Vendehøj A/S om udviklingen af storparcel i Hornslet med op til 92 boliger. Dansk Byggeselskab har indgået en samarbejdsaftale…