Compact Houses Hornslet

Området omkring Vendehøj er et af de nyeste områder i Hornslet. Herfra kan du gå til Netto og Rema1 000, og via stisystemet kommer du hurtigt og sikkert til både letbanen, skolen, parken og Hornslets hovedgade. Stien giver desuden på sigt adgang til Skraldskov, som byder på gode gå- og løbeture.

På Vendehøj opføres over de kommende år 82 rækkehuse fordelt over flere etaper. Etape 1 er 16 rækkehuse af typen “Compact House”. En boligtype på 104 m2, der udmærker sig ved en funktionel planløsning, et minimum af vedligehold og selvfølgeligt et lavt energiforbrug.

Compact House er indrettet med en entré, som har garderobeplads, et badeværelse med bruseniche, 2 regulære værelser, et bryggers og et stort opholdsrum, som samler køkkenalrummet og stuen i ét. Man kan selv vælge, om man ønsker indrettet et ekstra værelse i stuen som vist på plantegningen.

Som køber har man mulighed for selv at designe sin bolig inden for nogle givne rammer. Man vælger f.eks. selv sit træ- eller laminatgulv, ligesom man kan vælge mellem en lang række af klinker i både 30 × 60 cm og 60 × 60 cm. Herunder er der indbygget mulighed for tilvalg af spots, udendørs vandhane, ovenlysvindue, forskellige armaturer m.v. Og endeligt kan du selv sammensætte dit inventar og din hvidevarepakke i samråd med JKE-Design.

I købet af boligen medfølger carport med redskabsrum, en standardbelægning. som inkluderer terrasse, indkørsel m.v. og naturligvis en have beplantet med græs. Man skal selv plante hæk. I området etableres flere fællesarealer med græs. Det er grundejerforeningen, der beslutter, hvad fællesarealerne skal benyttes til, men man kan forestille sig bord-/bænkesæt, boldbane, petanque m.v.

Hornslet ligger fordelagtigt placeret tæt på Aarhus, hvad enten du kører ad motortrafikvejen eller bruger de gode offentlige transportmuligheder, herunder særligt letbanen. Byen smyger sig om tre, grønne bækdale og ligger lunt placeret tæt på gode skove, det smukke Rosenholm Slot og i cykelafstand til en god badestrand ved Kalø Vig. Hornslet er med 5.812 beboere (2019) den næststørste by i Syddjurs Kommune og har mange dagligvare- og specialbutikker, lægehus og andre serviceerhverv. Du finder også en biograf, bibliotek, kirke, skole, børnepasning og gode sports- og fritidsfaciliteter samt et aktivt foreningsliv.

Kontakt ejendomsmægler Dennis Ankersø på 2142 3233 for mere info eller udfyld denne formular:

Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
free download udemy course
download mobile firmware
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy paid course